Mammutjakten er i gang

Mammutsalget ble offisielt åpnet i dag hos Norli i Universitetsgata.

I dag braker Mammutsalget løs over hele landet, og det tradisjonelle åpningsarrangementet fant sted i Oslo hos Norli i Universitetsgata. Her kunne de fremmøtte høre Marta Breen, Iben Akerlie, Åsne Seierstad og Helene Uri fortelle fra sine Mammut-aktuelle bøker.

Videoene kan for øyeblikket dessverre ikke sees i mobilversjon. Vi jobber med å fikse problemet.

– Jeg har to egentlig veldig triste bøker på Mammut, som handler om to tragedier, sa Åsne Seierstad på åpningsarrangementet.

– Begge bøkene handler om «oss». De beskriver to ekstreme som rammer oss alle og som angår oss, sa Seierstad, som er Mammut-aktuell med En av oss og To søstre. Se henne fortelle om bøkene sine her:

Hålke må være den mest aktuelle boken på hele Mammutsalget, særlig for oss som har stavret oss frem hit i dag, sa Helene Uri, som også er aktuell med språkbøkene Perler for svinKroppsspråk og Hålke. Se hele innslaget her:

– Jeg syns det er veldig hyggelig å være med på Mammutsalget. Det er første gang, fordi dette også er min første bok, sa Iben Akerlie, som er Mammut-aktuell med Lars er lol. Se hun og Marta Breen fortelle fra bøkene sine her:

Lurer du på hvilke godbiter som finnes på salget? Sjekk BOK365s Mammut-anbefalinger til lyrikkbarnebøkernorsk skjønnlitteratur og norsk sakprosa.