Markle med barnebok

Hertuginne Meghan Markle kan nå føye barnebokforfatter til CV-en. Men hun er ikke den eneste kongelige som er bokaktuell.

Meghan Markle skriver sin første bok. The Sun melder at hertuginnen av Sussex planlegger å utgi en barnebok, som ikke vil være basert på livet i den kongelige familien. Så de som hadde håpet at Markle skulle røpe noen hemmeligheter fra den britiske kongefamilien, blir nok skuffet.

En kilde nær kongefamilien forteller The Sun at hertuginnen gleder seg til å bli forfatter:

– Det er fremdeles tidlig i planleggingen, og boken vil ikke bli formelt offentliggjort enda. Men hun gleder seg over muligheten, og liker ideen om en skjønnlitterær bok for barn.

Handler om hundene?

Markle skal enda ikke ha landet på hva boken skal handle om, men i følge kilder nære familien vil nok hertuginnens kjærlighet for dyr også spille en rolle i boken. Mest sannsynlig vil boken handle om hundene hennes, som hun har fått fra omplasseringshjem. Hun har nemlig lenge vært en stor forkjemper for adopsjon av dyr.

Det virker sannsynlig at overskuddet fra salget av boken vil gå til veldedighet.

Med utgivelsen av en barnebok, følger hun i svigerfars fotspor, da Prins Charles også selv har utgitt en barnebok. Den ble publisert i 1980, med tittelen The Old Man of Lochnagar.

Markle har også fått testet skrivekunnskapene de siste ukene, da hun nylig var gjesteredaktør, den første noensinne, for september-nummeret av Vogue.

Ny bok fra Fergie

Men Markle er ikke den eneste kongelige som er bokaktuell. Hertuginnen av York Sarah Ferguson, kjent som Fergie, skriver også en ny barnebok. Boken vil handle om å være snill, og vil inneholde tips om hvordan barna kan passe på planeten, hvordan de skal oppføre seg på sosiale medier og reagere på nettmobbing.

Selv om den ventende barneboken til Markle blir hennes forfatterdebut, er Fergie en erfaren forfatter, som har skrevet mer enn 25 bøker. Hun har skrevet flere bøker til barn, så vel som reisebøker, foreldreveiledning og også en liten vitsebok om hunder.

Da er alt duket for kongelig kniving på bestselgerlistene om noen måneder.

 

(Hovedfoto: www.royal.uk)