Gilberts Gaza inntar scenen

De neste dagene skal Mads Gilbert «bokbades» både i Oslo og i Bergen. Samtidig trykkes det nye opplag av «Natt i Gaza».

Søndag kan publikum høre Gilbert fortelle om sine opplevelser fra Gaza-krigen på Rockefeller i Oslo og tirsdag står Bergen for tur.

Etter kun fem dager i salg trykker Kagge Forlag nytt opplag av Natt i Gaza av Mads Gilbert. Totalopplaget er nå på 8000 eksemplarer. Nå venter to bokbad på tre dager for forfatteren.

Se også:  – Et regime som frykter sannheten

 

– Brutal krig

Boka av Mads Gilbert handler om Israels angrep på Gaza i sommer og dokumenterer krigens ødeleggelser formidlet gjennom Gilberts tekst og egne bilder.

– Jeg er veldig glad for at boka finner sitt publikum. Det er viktig å formidle hvor brutal krigen er for sivilbefolkningen, sier Mads Gilbert.

 

Gaza Gilbert Natt

Mads Gilbert (Foto: Kagge Forlag)

 

 

To bokbad på tre dager

Alle bokinntektene til forfatteren går til «Tromsøfondet Rettferd for Palestina». I tillegg gis 20 kr av hver solgte bok til Proteseverkstedet i Gaza der palestinske fagfolk lager høykvalitets proteser til de mange unge og gamle som har mistet bein og armer som følge av den israelske bombingen.

Søndag 23. november kan publikum høre Gilbert fortelle om sine opplevelser fra Gaza-krigen på Rockefeller i Oslo kl. 19.00. Tirsdag 25. november skal Gilbert bokbades av Atle Dyregrov på Litteraturhuset i Bergen kl. 19.00.