Utvider Mammutsalget til fire uker

  Årets Mammutsalg blir større enn noen gang. I dag slippes katalogen.

  15. februar er det klart for det årlige Mammutsalget, hvor hele 779 populære titler er å finne til rabatterte priser. I tillegg er det også å mulig å sikre seg 231 prisgunstige-bøker og lydbøker.

  Utvider salgsperioden

  Nytt av året er at salgsperioden utvides til hele fire uker. Salget skulle opprinnelig avsluttes 27. februar, men i år vil dette vare til og med lørdag 13. mars grunnet smittesituasjonen.

   – Med en utvidet salgsperiode vil vi sikre at flere bokhandler kan delta hvis det blir områder eller perioder med pålagt stenging, sier prosjektleder for Mammutsalget, Anne Jorunn Skogøy, og legger til:

   – En utvidet salgsperiode vil også bidra å spre kundene over en lengre periode, slik at det bli enklere å overholde smittevernreglene.

  Mammutkatalogen er klar

  I dag slippes Mammutkatalogen, men det er nok mange som ikke har mulighet til å stikke innom sin lokale bokhandler for å plukke den opp. Heldigvis finnes katalogen også i digital versjon.

  Fra og med i dag er det også mulig å forhåndsbestille bøker, som da vil ligge klare til deg dagen salget starter.

  De titlene flest bokhandlere har sikret seg opp mot salget er Kazu Kibuishis Steinvokteren, Jo Nesbøs Kniv, Lisa Aisatos Livet-illustrert, Min første dyresangbok og Jussi Adler Olsens Offer 2117.

  I år er hele 52 forlag med på salget, som vil finne sted i hele 373 bokhandler over hele landet.