Tigerforlaget med 17. mai-tradisjon

Mange møtte opp på Tigerforlaget på nasjonaldagen for å få med seg sang og smakebiter fra forlagets høstliste.

Tigerforlaget startet 17.mai-tradisjonen i fjor, da de benyttet nasjonaldagen til å avdekke det da nystartede forlagets logo. Arrangementet ble så godt mottatt at forlaget bestemte seg for å starte en årlig tradisjon.

– Vi ser at flere og flere ønsker et sted å sette seg ned på nasjonaldagen, og når de får kulturelle innslag i tillegg så blir de fornøyde og vil komme tilbake. Vi synes også det er en fin måte å forene feiring, litteratur og musikk på, og ser at gjestene våre får ta del i ting de kanskje ikke hadde fått med seg ellers. De blir ekstra interesserte og entusiastiske over dette, sier forlagssjef Tiger Garté til BOK365.

tiger4
Romandebutant Stig Mass Andersen underholder. ALLE FOTO: TIGERFORLAGET

Romandebutanter

Rundt 100 fremmøtte ble, som seg hør og bør på nasjonaldagen, servert pølser, is, brus og vin. De fikk også med seg minikonsert av Bipolar Superstar i Stig Mass Andersens skikkelse. Andersen debuterer med romanen, som nettopp heter Bipolar Superstar, i august. En annen romandebutant, Kjell Erik Ullmann Øie, leste fra sin kommende bok Kunsten å elske et barn. Ullmann Øie er nevø av Liv Ullmann og nyutnevnt generalsekretær for Plan Norge.

-Vi satser på å åpne bakhagen vår også til neste år, for denne spesielle litteraturdagen vil vi fortsette med, avslutter Garté.