Slutter i Gyldendal

- Mission completed, melder Laila Madsø, som slutter i jobben som redaktør for Helse og Livsstil i Gyldendal Litteratur.

– Jeg ble hentet inn i Gyldendal Litteratur, for å satse på helse og livsstil i et voksende marked. I tiden som har gått har jeg arbeidet målrettet med å skape bøker og konsepter som er både relevante og moderne for norske forbrukere og lesere, sier Laila Madsø. – Etter snart tre år i Gyldendal Norsk Forlag, takker jeg nå for meg for å ta min karriere videre.

Årets store mattrender

– Jeg har engasjert meg spesielt i arbeidet med å gi ut nye meningsbærere som tar tidsånden på alvor. Derfor er jeg stolt og ydmyk over å ha brakt nyskapninger som Spis opp maten og En skikkelig digg kokebok med Hanne-Lene Norup Dahlgren inn i Gyldendal. Matredding og plantebasert kosthold er årets store mattrender, og det har vært givende å se at konseptene ble så godt mottatt i markedet.

Med egen bok

– Da jeg startet i Gyldendal var det med et mål å lære forlagsbransjen. Nå ser jeg at bransjen står foran endringer som gir mange nye muligheter, sier Laila Madsø.

Utpå nyåret er hun selv blant forfatterne på Gyldendals liste:

– Med utgivelsen av min egen bok «En kjøttfri måned» – basert på arbeidet jeg har gjort i Greenstuff.no – som lanseres i januar, er det nå mission completed for meg. Jeg ønsker å ta erfaringene med meg videre, for å jobbe bredere i fremtiden.

 

FOTO: Studio Dreyer Hensley