Seks nye til Strawberry

STRAWBERRYS NYANSATTE: (I front fra venstre) Ingunn Oland Hansen, Sunniva Midtskogen, Michelle Sandmæl, Jenny Jordan. Bak: Marion Celine Rudsli og Magnus Skjæraasen Aarø. (Foto: Kjetil S. Andersen)

Strawberry Publishing styrker staben med seks nye ansatte.

Før jul søkte Strawberry Publishing etter nye medarbeidere til nær sagt alle områder i organisasjonen. Nå melder forlaget om rekordhøye søkertall, som resulterte i seks nye medarbeidere.

– Vi er svært glade for å ønske så mange tungt kompetente medarbeidere velkommen i Strawberry-familien. Det er en sann glede å se at de beste vil jobbe med oss. Og dette er bare begynnelsen. På tre år er vi blitt Norges fjerde største allmennforlag, og vi fortsetter vår kraftige vekst. Vi vil bare fortsette å rekruttere, sier administrerende direktør Alexander Even Henriksen.

Styrker salg og marked

Til salgs- og markedsavdelingen har Strawberry Publishing fått inn Jenny Jordan og Sunniva Midtskogen.

Jordan kommer fra stillingen som salgs- og markedsansvarlig i Pax Forlag. Hun trer inn i stillingen som kjedeansvarlig. Midtskogen har bransjeerfaring fra England, og kommer fra stillingen som salgskoordinator ved Laurence King Publishing. Hun går inn som salgskonsulent i Strawberry Publishing.

Produksjon og redaktør

Strawberry har også utvidet produksjonsavdelingen sin, og fått inn Ingunn Oland Hansen som tidligere har jobbet i Schibsted Forlag og Vigmostad  & Bjørke. Oland Hanssen trer inn i stillingen som produksjonsassistent.

Strawberry Publishing har også styrket den redaksjonelle avdelingen, og fra jobben som forlagsredaktør i Samlaget kommer Magnus Skjæraasen Aarø. Skjæraasen Aarø trer inn i stillingen som redaktør i Strawberry Publishing.

Styrker bokklubbene

Strawberry har de siste årene opprettet to bokklubber, med Sophie Elise Isachsen og Solveig Kloppen i spissen. Nå har de i tillegg ansatt en bokklubbansvarlig som skal jobbe dedikert med klubbene. Med på laget har forlaget fått Marion Celine Rudsli som kommer fra stillingen som markeds- og PR-sjef i det norske smykke- og klesmerket Tom Wood. Rudsli har også tidligere jobbet som PR-rådgiver i Anti Brandpeople.

Forlaget har også hentet inn Michelle Sandmæl til den nyopprettede stillingen som administrasjonsansvarlig. Hun kommer fra stillingen som kontorsjef hos Nordhaven.