Helvig til Leser søker bok

Monica Helvig (Foto: Elisabeth Wathne)

Monica Helvig overtar som daglig leder i foreningen Leser søker bok!

 –  Leser søker bok har med Helvig fått akkurat den lederen foreningen trenger, sier styreleder Øyvind Engh, og legger til:

–  Helvig har et sterkt nettverk blant forfattere, i biblioteksektoren, i forlagsbransjen og blant samarbeidsorganisasjonene våre. Hun har virkelig kapasitet til å utvikle Leser søker bok videre!, sier styreleder Øyvind Engh.

Monica Helvig overtar som daglig leder etter Liv Gulbrandsen i foreningen Leser søker bok. Helvig går fra jobben som prosjektleder på Nasjonalbiblioteket, og har bakgrunn som nestleder på Litteraturhuset og fra Foreningen !les.

– Jeg er godt kjent med Leser søker bok etter mine åtte år på Litteraturhuset. Etter min mening er dette en av de mest spennende stillingene litteratur-Norge har å by på. Jeg gleder meg til å bli en del av laget og arbeide med å videreføre og utvikle Leser søker bok framover, sier Helvig.

Avtroppende daglig leder Liv Gulbransen er godt fornøyd med ansettelsen:

– Med Monica Helvig som leder, har foreninga fått en tydelig stemme som kan løfte Leser søker boks kjernesaker i offentligheten. Både jeg og de ansatte er begeistra for å få Helvig med på laget, sier avtroppende daglig leder Liv Gulbransen.

Helvig tiltrer stillingen 1.september.