Nye ansikter i Kagge

Ny i Kagge: Hanna Manisto Haartveit

Kagge Forlag har knyttet til seg to nye medarbeidere. Ingrid Mette Gjerde begynner i et vikariat som redaksjonskonsulent, mens Hanna Mansisto Haartveit (bildet) begynner i et vikariat som salgskonsulent.

 

Ny i Kagge: Ingrid Mette Gjerde

– Jeg ble kjempeglad da jeg ble spurt om å komme tilbake etter å ha vært praktikant hos forlaget i fjor høst, sier Ingrid Mette Gjerde. – Etter å ha studert litteraturformidling er det en drøm å få muligheten å jobbe i et forlag med så inspirerende arbeidsmiljø og høyt tempo. Jeg tviler ikke et sekund på at tiden hos Kagge Forlag vil bli spennende og veldig lærerik, sier den ferske redaksjonskonsulenten.

– Vi er veldig glade for at Ingrid har begynt hos oss. Hennes blide og vinnende vesen passer rett inn i Kagge-miljøet, sier redaksjonssjef Nina Tandberg.

– En dreven leser

Også Hanna Mansisto Haartveit er et populært valg i forlaget.

– Vi er glade for å ha dyktige Hanna på plass i salgsavdelingen. Hun har lang erfaring fra bokhandel og er en dreven leser. Kagge Forlag vil få mye glede av hennes kompetanse i tiden fremover. Det sier salgssjef Bjørn Fredrik Drangsholt om nyervervelsen.

– Etter litteraturstudier og mange fine år i bokhandel er det en drøm å få jobbe med en så spennende katalog og med så dyktige og entusiastiske folk, sier Hanna Mansisto Haartveit. – Det trekker ikke ned at vi får kake hver fredag heller, smiler hun.