Mental eksport-suksess

Erik Bertrand Larssens boksuksesser blir eksport-vare: Nå er "Bli best med mental trening" solgt til 13 land.

Erik Bertrand Larssen har stor suksess i Norge med bøkene Bli best med mental trening og Helvetesuka, og Stenersens forlag melder at Bli best med mental trening nå har nådd et totalopplag på 120 000 eksemplarer. Det har ikke gått upåaktet hen i resten av verden, og nå skal boka oversettes til åtte forskjellige språk og utgis i 13 land.

De engelske rettighetene har et av verdens største forlag, Simon & Schuster, sikret seg. Det er Stilton Literary Agency som selger Bertrand Larssens bøker til utlandet.

– Det er uhyre sjeldent at et forlag som Simon & Schuster antar utenlandske forfattere innenfor en så amerikanskdominert sjanger som coachinglitteratur. Det sier litt om Bertrand Larssens overbevisningskraft og resultater. Simon & Schuster skal selge Bli best med mental trening i USA, Storbritannia, Canada, Australia, New Zealand og India, og det gir ham en enestående mulighet til å etablere seg som internasjonal bestselgerforfatter. Dessuten er Stilton Agency særlig stolt over uttellingen i Asia med Japan, Korea og Taiwan som kjøperland. Alt tyder på at Kina blir neste land, sier Hans Petter Bakketeig i Stilton Literary Agency.

 

En drøm i oppfyllelse

– Det er med stor glede og ydmykhet jeg tar fatt på lanseringer i noen av verdens største bokmarkeder. At Simon & Schuster tror på boken og meg er en drøm som går i oppfyllelse, sier Bertrand Larssen.

De åtte forlagene som har kjøpt rettighetene til Bli best med mental trening er Forum i Sverige, Bazar i Finland, Forlagid i Island, Boom Nelissen i Nederland, Asukashinsha i Japan, SunColor i Taiwan, Hanbit Biz i Korea og Simon & Schuster for bokmarkedene i USA, Storbritannia, Canada, Australia, New Zealand og India. Noen land velger å utgi en kombinasjon av Bli best med metal trening og Helvetesuka.

 

 

(Foto: Stenersens Forlag)