Gerd Johnsen blir forlagssjef

Virksomhet i vekst: Gerd Johnsen blir ny forlagssjef i Res Publica.

Agenda Res Publica Media (ARPM) får ny lederstruktur inn i det nye året. Stian Bromark fortsetter som sjefredaktør i Agenda Magasin og forlegger i Res Publica, mens Gerd Johnsen fra og med 1. januar blir ny forlagssjef i Res Publica og daglig leder i ARPM.

Vekst og nye oppgaver

Forlaget melder at det går strålende for både Agenda Magasin og forlaget Res Publica, og at vekst og nye oppgaver gjør at de i det nye året foretar noen endringer i organisasjonen.

– Vi er veldig glade for at disse fantastisk flinke menneskene bruker livet sitt på det viktige arbeidet som gjøres i ARPM, både i magasinet og forlaget. Vi vet at dette er et team som kommer til å løfte både Agenda Magasin og Res Publica til nye høyder i årene som kommer, sier Kaia Storvik, styreleder i ARPM.

TROR PÅ NYE HØYDER: Kaia Storvik.

Solid forlagsbakgrunn

Gerd Johnsen kommer fra stillingen som redaksjonssjef i ARPM. Hun har tidligere arbeidet som redaktør for sakprosa i Cappelen Damm og Spartacus forlag, og har studert historie og litteraturvitenskap.

Stian Bromark har bakgrunn fra avisene Ny Tid, Dagbladet og Dagsavisen, og har vært med på å bygge opp ARPM fra starten. Han har blant annet bakgrunn som kulturjournalist, kommentator, bokanmelder og debatt- og kommentarredaktør. Bromark har også jobbet som forlagsredaktør i Cappelen Damms dokumentaravdeling. Han har også skrevet sju sakprosabøker.