Nye roller i Mangschou

Evy Singstad og Åsne Bruvik Lie (Foto: Gaute Singstad)

Magschou forlag legger om driften, satser på nye markeder og Evy Singstad blir ny daglig leder.

Det bergensbaserte forlaget Mangschou legger om driften og satser offensivt på ny portefølje og nye markeder. Forlaget viderefører forlagets barne- og ungdomsbokprofil og bygger opp en ny portefølje av voksenbøker med skjønnlitteratur og faktabøker som lanseres i 2020.

Ny portefølje

Evy Singstad, som har vært med på å bygge opp forlaget siden 2007, går inn i stillingen som daglig leder og kommunikasjonssjef.

– Det blir spennende å ta fatt på stillingen som daglig leder. Jeg kommer til å ha fokus på det digitale skiftet og se mot fremtiden både når det gjelder arbeidsmetoder og forlagets profil. Vi lanserer en ny portefølje i 2020 i tillegg til de gode barnebøkene vi gir ut og jeg gleder meg til å avsløre hva vi jobber med, sier Evy Singstad.

Endringen medfører at stillingen som salgsansvarlig utlyses i disse dager.

– Akkurat nå utlyser vi min gamle salgsstilling. Siden jeg har bakgrunn fra salg og markedsføring og beholder noen av arbeidsoppgavene. Mangschou vil ha et tyngdepunkt rundt salg og markedsføring fremover samtidig som vi lanserer en ny portefølje rettet mot voksenbokmarkedet, sier Evy Singstad. Marianne Mangschou Rieber fortsetter som forlegger.

Ny redaktør

Åsne Bruvik Lie er tilbake fra fødselspermisjon og blir ny redaktør i forlaget. Bruvik Lie har mastergrad i litteraturvitenskap fra Universitetet i Bergen. Hun har siden 2016 vært i Mangschou forlag som forlagsmedarbeider. Tidligere har hun arbeidet for dansekompaniet Carte Blanche og har også erfaring fra bokhandel.