Kagge styrker staben

Hanna Mansisto Haartveit og Ina Strøm har takket ja til faste stillinger hos Kagge – som går inn i 2019 med 26 ansatte.

Kagge har lagt et prima 2018 bak seg, og sittet med begge enerne i desember-innspurten – med Maja Lundes og Lisa Aisatos Snøsøsteren på den skjønnlitterære Boklista og Are Kalvø i tøff duell med Michelle Obama på sakprosa-Boklista.

To nye stillinger

Det er to nyopprettede stillinger i forlaget: Hanna Mansisto Haartveit (bildet over) tiltrer stillingen som salgskonsulent fra nyttår, en 100 prosent stilling. Hun har siden april 2018 hatt et vikariat i Kagges salgsavdeling, og fra før har hun nærmere ti års erfaring fra bokhandel og bachelorgrader i både Nordisk og Internasjonale studier fra UiO.

FAST I KAGGE-HØSTEN: Ina Strøm (foto: Ingrid Goverud Ulstein)

Ina Strøm skal jobbe som kommunikasjonsrådgiver hver høst fra august til nyttår. Hun skal jobbe med presse, tekst, foto og video, og vil ha god nytte av erfaringene fra tiden som kommunikasjonsrådgiver i Amnesty International, som journalist i NRK og som sakprosaforfatter.

Strålende fornøyde

Begge har allerede vært i Kagge-huset i midlertidige engasjementer. De må ha gjort sine saker godt, i og med at forlaget nå ønsker samarbeidet i fastere former – noe også forlagssjef Jorunn Sandsmark bekrefter:

– Vi vet hva Ina og Hanna er gode for, de gjør en fantastisk jobb begge to. Derfor er vi strålende fornøyde med at begge kan fortsette hos oss.

Hopper inn for Aubert

Det betyr at Kagge Forlag i 2019 består av 26 ansatte, fordelt på rundt 23 årsverk. Som tidligere meldt styrker Kagge også redaksjonen med Maiken Fotland, som kommer fra Dagbladet.

Stine Rotnes skal være vikar for kommunikasjonsrådgiver Marie Aubert fra nyttår frem til påske. Hun har tidligere jobbet med kommunikasjon for det norske generalkonsulatet i New York, vært journalist i VG og kulturredaktør i Universitas, og har en bachelor i Kultur og kommunikasjon fra UiO.

 

(foto: Kagge Forlag)