Går til Leser søker bok

Signe Lind (Foto: Privat)

Signe Lind går fra Oktober for å bli rådgiver i Leser søker bok.

– Å jobbe for at alle, uansett leseferdighet, skal ha tilgang på gode leseopplevelser, ser jeg på som svært meningsfylt, og jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som rådgiver i Leser søker bok til høsten. Jeg har vært innom kontoret og hilst på allerede og jeg er stolt av å bli en del av en så fin gjeng som jeg ser frem til å bli enda bedre kjent med!, sier Signe Lind. Hun fortsetter:

– Jeg har hatt 13 fantastiske år i Oktober og kommer til å savne mine gode kolleger, og å være så tett på de gode bøkene og dyktige forfatterne der, men bøkene deres kan jeg fortsatt lese fremover og bransjen er ikke stor, så vi ses garantert rundt i ulike sammenhenger.

– Solid nettverk og bred erfaring

– Leser søker bok er særs glade for å få en så dyktig og engasjert kollega med på laget, sier daglig leder i Leser søker bok, Monica Helvig.

– Hun har god kunnskap om bransjen, ett solid nettverk og bred erfaring med informasjonsarbeid og formidling. Med Signe Lind har Leser søker bok fått en medarbeider som virkelig kan videreutvikle og styrke det viktige arbeidet med å gjøre bøker tilgjengelig for alle.

Lind begynner hos Leser søker bok i august.