Frisk topper faktaboksalget

Trude Eide Straume (Foto: Frisk forlag)

Det lille - men stadig større - forlaget faktaboksalget i bokhandlerkjedene.

Frisk forlag går inn i sitt tiende forlagsår med flere bestselgere enn noensinne på bestselgerlistene. Faktisk dominerer det lille forlaget faktaboksalget i bokhandlerkjedene.

Trude Eide Straumes Den store airfryerkokeboka er den mest solgte generellboken hos både Norli og Ark, en posisjon kokeboken har holdt siden julesalget og store deler av 2023. Marit Kolbys Hva og når skal vi spise? er også tilbake på bestselgerlistene. Boken var en av fjorårets storselgere og ble også kåret til Lesernes favorittbok på Bok365. Nå ligger boken på andreplass hos Norli og på fjerdeplass hos Ark.

Frisk forlags 2023-titler har også begynte å gjøre seg gjeldende på bestselgerlistene. Inge Lindsets Femdagers nullstilling går inn på fjerdeplass hos Norli og femteplass hos Ark.

På de skjønnlitterære bestselgerlistene er det derimot Bonnier som dominerer. Jojo Moyes går rett til topps på romantoppen hos både Norli og Ark, med hennes nyeste roman I dine sko. Jørn Lier Horst topper barneboksalget i begge kjedene, med den ferskeste boken i Detektivbyrå nr. 2-serien, Operasjon Fartsstripe.

Se topplistene for uke 5 her.

Bestselgerlisten er sammenstilt av Ark og Norli for Bok365.

Topp 10 – Norli – Romaner og krim – Uke 6 – 2023

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Norli – Fakta – Uke 6 – 2023

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Norli – Barn og ungdom – Uke 6 – 2023

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Ark – Skjønnlitteratur – Uke 6 – 2023

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Ark – Generell litteratur – Uke 6 – 2023

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Ark – Barn og ungdom – Uke 6 – 2023

WordPress Tables Plugin