Foodora åpner for bokbestilling

Nå kan du bestille bøker på foodora, og Strawberry Publishing er en av de første samarbeidspartnerne som er med fra start.

Sykkelbud med store rosa sekker på ryggen har blitt et vanlig syn i mange norske byer. Nå fyller de sekkene med nytt innhold. De har basert seg på hjemlevering av restaurantmat, men nå lanserer foodora sin nye “Butikk”-funksjon i appen og på foodora.no.

– Q-handel betyr quick-commerce, eller hurtighandel på godt norsk. Vi gir nå kundene våre muligheten til å bestille forskjellige typer varer gjennom plattformen vår, og få de levert hjem på under en halvtime, sier Managing Director for foodora Norge, Elisabeth Myhre.

Strawberry Publishing er en av de første samarbeidspartnerne som er med fra start. Nå kan du bestille bøker på foodora og få dem levert i parken eller rett hjem på døra om du bor i Oslo.

– Bøker til folket! Det føles som en drøm å kunne tilby rykende ferske bøker på 30 minutter i Oslos parker denne sommeren. Som forlag er målet å kontinuerlig gjøre våre bøker synlige og tilgjengelige der folk ferdes – og samarbeidet med foodora tar dette til et nytt nivå. Vi har satt oss som mål at dette skal bli tidenes boksommer, drevet av rekordmange nordmenn som ferierer i eget land. Jeg ser fram til å se Frognerparken fylt med rosa foodora-poser fulle av bøker, sier forlegger Jonas Forsang.