Er du den nye Rainbow Rowell?

Du kan sikre deg heder og ære, bokkontrakt og en hyggelig slant penger, hvis du vinner forlaget Fontinis skrivekonkurranse for unge lesere.

Har du forfatterambisjoner? Da kan du bruke sommeren til å skrive et godt manus for barn, ungdom og unge voksne.

Det er Lindy Andersen (bildet under) og hennes forlag Fontini som utlyser en stor skrivekonkurranse. Det nyetablerte barne- og ungdomsbokforlaget er søsterforlag til Font og kom ut med sine aller første utgivelser tidligere i år.

 

fontini-300x300       Lindy Andersen

 

Forlaget har allerede rukket å markere seg meg Andy Griffiths bøker om Gutta i trehuset og Rainbow Rowells gripende Eleanor & Park (hovedbildet).

 

50 000 til vinneren

Fontini er på jakt etter at manus som har barn, ungdom eller unge voksne som hovedmålgruppe. Premien er på 50 000 kroner i tillegg til royalty, en normalkontrakt for utgivelse, heder, ære og champagne.

Forlaget lover god oppfølging av en dyktig redaktør. Fristen for innsendelse er 1. oktober 2014 og juryen har ambisjoner om å lese manus fortløpende. Bidragsyterne skal være anonyme for juryen. Innsenderne blir bedt om å skrive navn, epostadresse, telefonnummer og tittel på første side – og å unngå å merke resten av manus med navn.

 

Trenger ikke være komplett

Manus behøver ikke være komplett. Forlaget ønsker minst 30 sider + synopsis/prosjektbeskrivelse, som sendes til: post@fontini.no merket «Konkurranse». Frist er 1. oktober.

Vinneren offentliggjøres 1. desember. Forlaget forbeholder seg retten til ikke å kåre en vinner .