En forfatter eller to til valget?

LAGER FOND: Litteraturhuset har program, men ikke folk. Litteraturen kommer digitalt nå.

Hvis du vil overvåke valget med litterært følge er kanskje Litteraturhuset i Oslo stedet?

Er vennegjengen splittet mellom flere partier? Lyst til å følge med hvordan valget går sammen med andre, men uten partipolitiske bindinger? Nysgjerrig på hva norske forfattere tenker om valget?

 

Da kan Litteraturhuset være stedet. Der inviterer man til en annerledes valgvake. Det blir forfattersamtaler, analyser, pølser og politikk. Under ledelse av valgvakegeneral Mattis Herman Nyquist og hans DJ-sidekick Synne Øverland Knudsen, følges valget mens resultatene kommer inn fra hele landet. Kveldens tallknuser er Anders Ravik Jupskås. Forfatterne Heidi Marie Kriznik, Birger Emanuelsen, Torgeir Rebolledo Pedersen og Gine Cornelia Pedersen kommenterer valgkampen som har vært og hva valgresultatene betyr for framtida.

 

Pølser og politikk

Dørene åpner kl. 19 på valgdagen 14. september, og programmet starter med Fredrik Høyers prolog på vegne av de partiløse kl 19.30. Etter det går det slag i slag med musikk, prat og politiske analyser på høyt og lavt nivå. Valgsendingene følges og kommenteres underveis, og forfatterne kommenterer. Men det blir også rikelig med tid til slarving, sladring, pludring, gråt og latter. Vil du bare se på valgsendingene finnes det egne rom for det.
Kafe Oslo fyller pølsekokeren, og selv om arrangementet er gratis kan du sikre deg plass på forhånd, ved å forhåndskjøpe en pølse! Det gjør du ved å følge linken under.

 

Pølser her