Postmannen fant Jojo – til slutt

OSLO 20140912. Forfatter Jojo Moyes signerer bøker i Arks festivaltelt under Oslo Bokfestival 2014. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

«Jojo Moyes, berømt forfatter, en gård et sted», sto det på konvolutten.

Bestselgerforfatteren Jojo Moyes fastslår at landsens postbud er ubesungede helter – etter å ha fått et fanbrev utenom det vanlige i postkassen på sin hemmelige adresse.

– Jeg elsker postbud, fastslår Moyes, som bor med mann og tre barn på en gård i engelske Essex. Ifølge BBC hadde nemlig avsenderen kun skrevet følgende bestemmelsessted utenpå konvolutten:

«Jojo Moyes, berømt forfatter, en gård et sted», i tillegg til å be postmannen vakkert om «gjør ditt beste, siden jeg ikke kjenner adressen».

– Jeg elsker dagens post litt, skrev Moyes på Twitter der hun også la ut et bilde av konvolutten som det britiske postvesenet lyktes i å få fram til henne, og som hun i en kommentar røper at hun funderer på å ramme inn.

moyes insta

Ny bok til høsten

Selv har Jojo Moyes levert dusinvis av bestselgere til sine fans. Her hjemme toppet Et helt halvt år salgslisten i et helt år, før den ble danket ut av hennes neste utgivelse, Den ene pluss en. Ifølge Bastion forlag har hun solgt en halv millioner bøker her til lands.

Til høsten følger Moyes opp historien fra Et helt halvt år med sin nye bok som på engelsk heter After You. Deretter kan leserne hennes glede seg til kinoversjonen av Et helt halvt år, som er under innspilling med Sam Claflin («The Hunger Games») og Emilie Clarke («Game of Thrones») i hovedrollene og med premiere i 2016.