Monica Michelsen til Forleggerforeningen

STYRKER LAGET: Heidi Austlid (t.v.) og Forleggerforeningen henter inn Monica Michelsen (Foto: Bjørgulv Vinje Borgundvaag/Forleggerforeningen)

Går fra rådgiverrolle i TRY Råd til kommunikasjonsjobb i Forleggerforeningen.

Forleggerforeningen starter 2022 med styrket mannskap: Monica Michelsen har startet i stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Forleggerforeningen.

– Jeg er veldig glad for å få lov til å jobbe i Forleggerforeningen, og ser på dette som en unik mulighet til å kombinere mitt engasjement for litteratur med min erfaring fra og med interesseorganisasjon og kommunikasjon. Nå ser jeg frem til å bli kjent med bransjen. Ikke minst ser jeg frem til å jobbe med Heidi igjen, som jeg allerede kjenner som en sterk og god lagleder, sier Monica Michelsen.

Solid digital innsikt

– Jeg er glad for å få Monica Michelsen med på laget. Hennes kompetanse og erfaring vil styrke litteraturens rolle i samfunnet til glede for lesere i alle aldre. Monica kommer med solid digital innsikt og kunnskap som vil bidra med å styrke forlagenes synlighet og utviklingsmuligheter i tiden vi står i og går inn i, sier Heidi Austlid, administrerende direktør i Forleggerforeningen.

Michelsen kommer fra jobben som rådgiver i TRY Råd, og har tidligere jobbet i IKT-Norge og konsulentselskapet Innoco. Hun er utdannet medieviter med fordypning i visuell kultur og sosialantropologi fra NTNU.