Marcus og Martinus mellom to permer

Nå skal fansen få sitt: juritzen forlag har kapret landets mest populære tenåringer.

– Dette blir guttas fortelling om alt som har skjedd, forteller Sarah Natasha Melbye, forlagssjef hos Juritzen. Hun har sikret seg signaturen til de to populære artistene Marcus og Martinus.

Tvillingparet Marcus og Martinus fra Trofors i Nordland hadde et magisk år i 2015. De opptrådte på VG-lista foran 80.000 mennesker, dominerte Norges offisielle albumliste, ble nominert til Spellemann for «Årets popgruppe», «Årets nykommer» og «Årets låt», og solgte ut Oslo Spektrum på et blunk – to ganger. Debutalbumet ligger fortsatt på VG-lista etter 61 uker.

 

– Ekstremt talentfulle

Denne uka lanserer de sin første låt på engelsk, og nå blir det bok om Marcus og Martinus. Bokutgivelsen er godt timet opp mot julesalget.Mange forlag har villet lage boka om Norges mest populære tenåringer, men det var juritzen forlag som trakk det lengste strået. Forlagssjef Sarah Natasha Melbye er strålende fornøyd med akkurat det:

– Å få lage bok med Marcus og Martinus er en drøm. Ikke bare er de ekstremt talentfulle, de er også to flotte gutter som det skal bli veldig gøy å jobbe med.

Boka vil følge Marcus og Martinus fra de var små og frem til de siste forberedelse før konsertene i Oslo Spektrum. Forlaget er opptatt av at dette skal være en bok fra Marcus og Martinus til fansen.

 

Snacks for fansen

– Dette blir guttas fortelling om alt som har skjedd. Det blir private bilder som aldri før er vist, dagboknotater, tekstmeldinger og morsomme funfacts, forteller Sarah Natasha Melbye.

Hovedpersonene selv gleder seg:

– Det blir så gøy å få vise fansen alt som har skjedd i kulissene, og hvordan vi har det og hva vi gjør når vi ikke jobber med musikken, sier Marcus.

– Ja, men de skal få se hvordan vi jobber med musikken også, skyter Martinus inn, og legger til at det kommer noen overraskelser i boka.
Hva vil gutta ikke røpe.

– Vent og se! Er beskjeden fra Marcus og Martinus.

 

 

Bildet: Forlagssjef Sarah Natasha Melbye har sikret seg duoen Marcus og Martinus .(Foto: John Andresen)