Lyrikk-lunsj med Saabye

Denne uka blir det dikt tre dager til ende i Akersgata. Lars Saabye Christensen leser hele "Hundre og ett dikt", backet av prima musikere.

De som har åpning for en sen lunsj i Oslo de neste tre dagene kan glede seg over eksklusivt lyrisk påfyll. Lars Saabye Christensen leser hele Hundre og ett dikt, i samspill med Mathias Eick på trompet og Eyolf Dale på piano.

Hundre og ett dikt er et utvalg fra en rekke av Lars Saabye Christensen diktsamlinger, redigert av forfatter Jan Jakob Tønseth. I dette tredagersprogrammet Saabye Christensen lese hele samlingen, i samspill med en rekke eminente musikere. Forestillingene er et samarbeid med strømmetjenesten Storytel, som vil sørge for opptak av seansen.

 

lars_saabye

SAABYE I HUNDREOGETT: Leser dikt i tre strake dager.

 

I Halvbroren

I tillegg til Mathias Eick og Eyolf Dale har Ole Henrik Giørtz, Elin Rosseland, Sigrun Eng og Bugge Wesseltoft bekreftet at de vil bidra.

Hvis du har lyst til å være publikum, er stedet – som seg hør og bør – Halvbroren i Cappelen Damms forlagshus i Akersgata 47/49. Tid: fra klokka 13 til 14 de tre neste dagene – altså tirsdag, onsdag og torsdag denne uka.

 

FRA POESIFEST 2015: Lars Saabye Christensen akkompagnert av Mathias Eick og Andreas Ulvo. Foto: Pip Hallén / Forlagsliv, Cappelen Damm.