Inviterer til «Bokdøgn» i Oslo

Inviterer: Magne Otterdal

Neste uke kan alle som har skrevet noe de siste par årene få komme og lese og fortelle om verket sitt på Oslo Media House. Der arrangeres nemlig nyheten «Bokdøgn» fra mandag til tirsdag.

I tillegg til opplesninger blir det forfatter- og forleggermingling, bokbad, bokdiskusjoner og foredrag.

Oslo Media House er et kontorfellesskap for publisistisk virksomhet,. Huset som arrangerer bokdøgnet ble etablert av Magne Soundjock Otterdal sammen med Geir Terje Ruud i 2014.

Bokskrivende journalister

Magne S. Otterdal har jobbet 40 år i norsk presse, og har også undervist ved Handelshøyskolen BI og Høyskolen Kristiania. Han har også skrevet flere fag- og dokumentarbøker.

– Hvorfor gjør dere dette, Otterdal?

– Siden det er flere av leietagerne i Oslo Media House som har skrevet og skriver bøker, ønsker vi å vise det frem, gjerne med fokus på et stadig økende antall bokskrivende journalister.

– Hvordan er responsen så langt?

– Det er et godt islett av happening i arrangementet, men vi har allerede et par håndfuller forfattere som vil stille ut sine bøker, utveksle erfaringer og ideer med hverandre og være til disposisjon for besøkende.

– Hvem kommer og leser?

– Det gjenstår å se.  Vi la ut arrangementet på facebook igår, og det er første gang vi gjøre dette.

Her skal det første Bokdøgn finne sted neste uke.

Råd og vink

I tillegg vil et av selskapene i huset, giutbok.no, ha et arrangement mandag ettermiddag, med foredrag og råd og vink om hvordan man kan få realisert bokdrømmen. Otterdal forteller også at det er mulig for forfattere å booke tid i løpet av døgnet og fortelle om sine bøker og erfaringer. Vi har også noen bord for forfattere som vil stille ut sine bøker for salg.

Bokdøgnet arrangeres altså i Oslo Media House i Skippergata 26 fra mandag 3. desember kl. 14.00 til tirsdag 4. kl.16.00.

 

(Foto: Gorm K. Gaare)