Wessel-Aas topper i Danmark

Katrine Wessel-Aas Ristvedt under en boksignering (Foto: Privat)

Den norske serieforfatteren tar danskene med storm og er i mai og juni en av de mest strømmede forfatterne hos BookBeat i Danmark.

Siden lansering av Forårstegnet, den syttende lydboken i Kristiania-serien om, har den norske forfatteren ligger på topplisten av strømmede forfattere på BookBeat i Danmark. I godt selskap med forfattere som J.K Rowling, Lucinda Riley og Julia Quinn.

– Det er lett å forstå hvorfor Katrine Wessel-Aas har gjort så stor suksess i Norden. Hun er en mester i å skape troverdige og levende miljøer og karakterer man virkelig engasjerer seg i. Det er også noe helt spesielt med bøker som foregår i hjemlige trakter, og Katrine byr på en nordisk Bridgerton. Noe som gir det litt ekstra spice, spør du meg. Det er herlig oppslukende bøker stappfulle av drama og kjærlighet, intriger og begjær, sier Marte Brunelius, innholdsansvarlig for BookBeat i Norge og Danmark.

Den første uken etter lansering 1.mai i år lå lydboken som den tredje mest strømmede boken i tjenesten.

– Vi ser at flere og flere er blitt gode på å følge seriene de liker slik at de får beskjed så snart en ny bok er ute. I Danmark har forlaget sluppet en ny bok i serien hver måned og ved hver lansering ser vi at interessen øker. Så det var åpenbart mange hjerter som hadde gledet seg til bok 18, Lad hjertet bestemme, som kom i starten av juni og som også føyk rett inn på topplisten, sier Brunelius.