Trump på norsk

Barack Obama hevdet nylig at "Orange is NOT the new black", men enn så lenge henger Donald Trump med - nå også på norsk mellom to permer hos Juritzen.

I går feiret Juritzen Forlag den amerikanske nasjonaldagen med å lansere den norske oversettelsen av Donald J. Trumps siste bok, Hvordan gjøre USA «Great Again» – Å fikse en forkrøplet nasjon.  

Boken kan i følge forlaget sees på som et dokument over Trumps politikk, og den gir hans oppskrift på hvordan han vil «reparere» USA, noe han mener er helt nødvendig.

– Mange lurer på hva denne mannen egentlig mener, og hvordan han har havnet i den posisjonen han er. Dette er en helt fersk bok, med Trumps egne tanker og meninger, og forhåpentligvis gir den noen svar. Så får vi hver for oss velge å like svarene eller ikke. Uansett hvor man står politisk, er Trumps tanker og meninger høyaktuelle om dagen, og utvilsomt  interessante for folk langt utover USAs grenser, uttaler forlagssjef Sarah Natasha Melbye i en pressemelding fra Juritzen Forlag.

Boken ble lansert i USA i november. Nå kommer den på norsk, bare noen dager før det avgjørende landsmøtet til republikanerne starter 18. juli.

 

(Foto: Gage Skidmore / Wikimedia)