Over 4000 har stemt

TIDENES ROMANFIGURER: Er det Jarle Klepp, Dina eller skogsmatrosen? Eller er det noen andre?

Denne uka er vi på oppløpssiden med å stemme frem finalistene i BOK365s kåring av tidenes norske romanfigur. Sørg for å få med din favoritt!

Denne sommeren inviterer BOK365 til kåring av tidenes norske romanfigur, hvor våre lesere får stemme frem sin favoritt. Responsen har vært formidabel: Så langt har over 4000 avgitt sin stemme.

Nå er det noen viktige dager frem til fredag, som er siste sjanse til å stemme frem finaleheatet. Og det er fryktelig jevnt. Det skal ikke mange stemmene til å løfte opp din kandidat til Topp 15, som feltet skal slankes ned til i helgen.

Jevnt i innspurten

De siste å plassene i finaleheatet holdes nå av Jarle Klepp, Ingrid fra Barrøy, Dina, Skogmatrosen Halvor Skramstad og Isak Sellanraa. De nærmeste kandidatene rett under «opprykksstreken» er Ask Burlefot, Tusten, Alberte, Gunvor Smikkstugun, Doppler, Karl Ove, Cato Isaksen, Lillelord, Jonas og Varg Veum. Men nær sagt alle de femti har fremdeles sjansen til å klatre til 15. plassen. Merk at vi med så mange kandidater og prosenter uten desimaler er ofre for avrundingens forbannelse. Eksempelvis står Jostein Gaarders Sofie oppført med null prosent, trass i at 20 av våre lesere har stemt på nettopp Sofie.

Starter på null i finalen

Det er Topp 15 som gjelder i denne omgang. Når vi ruller i gang finalen, nulles stemmene igjen og alle starter likt. 5. august setter vi strek. Da har vi en vinner.

Kanskje har du flere favoritter? Fortvil ei. Du kan stemme en gang per dag per elektronisk enhet, slik at du kan gi flere av alternativene en dytt inn i finalefeltet.

 

Tidenes norske romanfigur

Stem »

 

 

 

-- annonse --