Siste innspurt før finalen

TIDENES ROMANFIGUR: Elling eller Doktor Munk? Skogsmatrosen eller Ingrid Winter? Nesten 9000 har stemt. Har du?

Denne sommeren inviterer BOK365 til kåring av tidenes norske romanfigur, hvor våre lesere får stemme frem sin favoritt. Responsen har vært formidabel: Så langt har nesten 9000 avgitt sin stemme.

På grunn av noen små tekniske skjær i sjøen, er siste frist til å stemme frem finaleheatet forlenget frem til søndag kl. 24.00.

Det er fryktelig jevnt og det skal ikke mange stemmene til for å løfte opp din kandidat til Topp 15, som feltet skal slankes ned til etter helgen.

Jevnt i innspurten

De fem siste plassene i finaleheatet holdes i skrivende stund av August, Skogsmatrosen Halvor Skramstad, Ragnhild, Elling og William Wisting. De nærmeste kandidatene rett under «opprykksstreken» er Doktor Munk, Bjørn Beltø, Harry Hole og Ingrid Winter.

Merk at vi med så mange kandidater og prosenter uten desimaler er ofre for avrundingens forbannelse. Eksempelvis står Varg Veum oppført med null prosent, trass i at 41 av våre lesere har stemt på nettopp Gunnar Staalesens etterforsker.

Starter på null i finalen

Det er Topp 15 som gjelder i denne omgang. Når vi ruller i gang finalen, nulles stemmene igjen og alle starter likt. 10. august kl. 24 setter vi strek. Vinneren presenteres 12. august.

Kanskje har du flere favoritter? Fortvil ei. Du kan stemme en gang per dag per elektronisk enhet, slik at du kan gi flere av alternativene en dytt inn i finalefeltet.

AVSTEMNINGEN BLE AVSLUTTET 22.07 KL. 24.00 – STEMMER SOM ER KOMMET INN ETTER DETTE BLIR IKKE MEDBEREGNET.

 

[poll id=»10″]