Storytel lanserer eget lesebrett

Storytelsjef Jonas Tellander (foto: Theresia Jatta Koelin)

Storytel skal nå få full fart på e-boka. «Storytel Reader» er navnet på lesebrettet som i dag ble lansert i Sverige.

Lydbokgiganten Storytel passerte forrige uke seks milliarder i børsverdi. Nå lanserer forlagshuset sin egen leseplate til noe under tusenlappen i innkjøp. Med «Storytel Reader» vil man kunne ladde ned bøker fra hele e-bok biblioteket til Storytel under den samme månedsavgiften som man betaler for lydbokabonnementet.

Målsetningen er å få full fart på lesningen av e-bøker i Sverige: – Kombinasjonen av Storytel-abonnementet og Storytel Reader er en «høydare» for alle som er lei av å dorme av til tv-serier i soverommet, heter det i pressemeldingen fra adm.direktør Jonas Tellander i Storytel.

Lesebrettet lanser før sommerferien også i Finland og Danmark. Daglig leder i Storytel Norge, Håkon Havik opplyser til BOK365 at det ikke eksisterer planer om å lansere lesebrettet i Norge.

Enn så lenge er «Storytel Reader» kun dedikert til lesning av e-bøker, ikke til å høre på lydbok, men brettet er rigget slik at også denne funksjonaliteten kan kunne legges til senere. Lesebrettet veier knapt 200 gram og har en bakgrunnsbelyst e-blekk skjerm, seks tommer stor.

 

 

Les også: Storytel-prislapp på 5 milliarder