Nye fjes i Forleggerforeningen

BRAGE-ANSVAR: Chi Ton (foto: CF Wesenberg - Kolonihagen for Forleggerforeningen)

Heidi Austlid & Co styrker staben med Chi Ton og Camilla Johansen.

Forleggerforeningen har vært på hodejakt, og melder om veldig mange søkere og spennende kandidater til stillingene i Forleggerforeningen.

Camilla Johannessen er ansatt som organisasjonssjef i Forleggerforeningen, og Chi Ton er ansatt som ny Bragesjef og prosjektleder i foreningen.

NY ORGANISASJONSSJEF: Camilla Johannesen (foto: CF Wesenberg – Kolonihagen for Forleggerforeningen)

– Begge har bred organisasjonserfaring og -kompetanse som både medlemmene og feltet vil ha stor glede av fremover. Sammen skal vi nå bygge Forleggerforeningen videre, sikre et fellesskap hvor det er plass til alle og gode tjenester til norske forlag, sier Heidi Austlid, direktør i Forleggerforeningen.

Fra store organisasjoner

Chi Ton kommer fra stilling i NOPA, har bred erfaring fra og ulike verv innen kulturfeltet og tidligere blant annet jobbet i Kulturrådet. Camilla Johannesen kommer fra stillingen som organisasjonssjef i Oslo Høyre, og har tidligere blant annet jobbet på et kompetansesenter for døve og døvblinde.

– Jeg er veldig glad for å få med Camilla og Chi på laget. De har jobbet i store medlemsorganisasjoner, har bred kompetanse og lang erfaring som gjør oss godt robuste for fremtiden, sier Austlid.