Madsø blir Gyldendal-redaktør

Tidligere HENNE-redaktør Laila Madsø er ansatt i nyopprettet stilling i Gyldendal Livsstil.

Gyldendal har ansatt Laila Madsø i en nyopprettet stilling som redaktør i Gyldendal Livsstil, som omfatter fagområdene helse, mat og drikke.

Redaksjonssjef Lars Røtterud mener satsingen er viktig, og er svært fornøyd med ansettelsen av Laila Madsø.

– Vi har gode grunner til å tro at livsstilsmarkedet både vil vokse og utvikle seg i de nærmeste årene. Vi styrker derfor redaksjonen med en redaktør. Vi fikk mange flotte søkere til den utlyste stillingen, men én pekte seg tydelig ut både med sin bakgrunn og entusiasme; Laila Madsø, sier Lars Røtterud.

Lang erfaring

Laila Madsø har lang erfaring fra mediebransjen. Hun har jobbet som skrivende journalist i avis og magasin, og har også vært reporter i TV2. Etter flere år i magasiner, blant annet som redaksjonssjef i ELLE, og sjefredaktør i HENNE, har hun de siste par årene jobbet som helsecoach og yogainstruktør, før hun nå altså kommer til bokbransjen.

– Jeg gleder jeg meg til å ta fatt på redaktørjobben. og til å jobbe med alt det spennende som skjer på helse- og livsstilsmarkedet. Målet er å skape synliggjøring og vekst for det fagområdet som for meg er den mest interessante bokkategorien, sier Laila Madsø.

Hun begynner i den nye jobben 15. august.

 

(Foto: Morten Qvale)