Med 30 000 titler på Komplett

Nå tilbyr Haugenbok bøker på Komplett.no: – Styrker vår posisjon, sier Lars-Ove Hammer.

I februar meldte vi at Haugenbok og Komplett.no har inngått samarbeid om salg av bøker på nett, med varslet oppstart før sommerferien. Og nå skjer det:

– Bøker hører naturlig hjemme i vårt sortiment. Avtalen med haugenbok.no er en viktig, strategisk milepæl i utviklingen av Komplett som markedsplass, sier Anton Hagberg, som leder satsningen. Med haugenbok.no på plass, nærmer vi oss 100 000 produkter kundene kan velge i når de handler på Komplett. Det betyr stor bredde og dybde i mange kategorier.

Les også: Haugenbok + Komplett = sant

Kokebøker og kjøkkenmaskiner

– Bøker egner seg godt for netthandel og vår drøm er at er at flere skal ta seg tid til å lese bøker i en travel digital hverdag. Vi tilbyr bøker i kategoriene barn/ungdom, fakta/utdanning, skjønnlitteratur og hobby/fritid. Målet i nær framtid er et «komplett» boksortiment med både norske og engelske titler, og vi er spente på bokhøsten. Kryss-salg med andre type produkter som egner seg som for eksempel kjøkkenmaskiner, vil vi også utvikle, sier Hagberg.

Felles filosofi

– Samarbeidet med Norges største nettbutikk styrker vår posisjon. Vi har en felles filosofi om at våre kunder ikke bare skal være fornøyde, men at de skal bli imponerte, sier Lars-Ove Hammer, leder i haugenbok.no.

I 1996 ble haugenbok.no den aller første i Norge til å starte med salg av bøker på nett. Haugenbok.no har siden oppstarten vært Norges ledende nettbokhandel og har scoret høyt på kundetilfredshet.