Inviterer til årets største boksalg

I dag åpner dørene til Forlagenes store boksalg, som varer tre dager til ende.

– Hvis du er bokoman, så er Forlagenes store boksalg noe du ikke har råd til å gå glipp av, forteller Linda Aarvik, salgskonsulent i Pax forlag.

Hun er en av de ansvarlige for Forlagenes store boksalg som går av stabelen i dag. I tillegg til Pax forlag, kan kundene få kloa i flere gode bøker fra fjorten øvrige forlag. Disse er Oktober, Samlaget, Spartacus, Dreyer, Kontur, Humanist, Manifest, Omnipax, Heinesen, Pegasus, Flamme, Press, Solumbokvennen og Memo.

KNAUSE’N PÅ SALGET: Karl Ove Knausgårds bøker er å få tak i til en billig penge denne helgen (Foto: Andre Løyning).

Sistnevnte forlag er ny av året:

– Memo er med på salget for første gang, og bidrar med fine koke- og hobbybøker, reise, yoga og mindfulness, sier Aarvik.

Dermed er det flere forlag med på salget enn i fjor, da det kun var tretten forlag med på plakaten. Men årets femten forlag er en nedgang fra 2017, da hele 17 forlag stilte opp på boksalget.

Flere rabatterte titler

– Forlagenes store boksalg er nærmest å regne som en institusjon med snart 20 års fartstid som det mest spennende og innholdsrike boksalget i Oslo, forteller Aarvik.

Den kjøpelystne bokormen kan velge mellom cirka 1300 titler – hundre flere titler enn i fjor. Til sammenligning finner man rundt 800 titler på det årlige mammutsalget.

– Dessuten finner du de aller mest spennende titlene som du vanligvis ikke kommer over på tilbudsbordene hos kjedebutikkene – og det til sjokkerende lave priser. Her er det det virkelig mulig å gjøre noen enestående kupp!, sier Aarvik.

2000 kunder på tre dager

MURAKAMI PÅ SALG: Haruki Murakami er blant forfatterne på årets boksalg. (Foto: Marion Ettlinger)

– Vi forventer rundt 1500-2000 besøkende. Vi hadde et veldig godt salg i fjor og forventer noe av det samme i år basert på forhåndsinteressen, sier Aarvik, og legger til at de kun har én ambisjon med årets boksalg:

– Mange fornøyde kunder! Vi gleder oss til å se igjen gamle travere og samtid ønske nye pris- og kvalitetsbevisste kunder velkommen til årets boksalg.

Salget åpner dørene torsdag kl. 11, og er torsdag og fredag åpne til klokken 21. På lørdag stenger salget klokken 17.