– Herlig grandiost prosjekt!

FRAMSNAKKING: Nina Selvik gleder seg til å gå løs på Erika Fatlands «Grensen». Fra sin egen bokhøst vil hun løfte fram Anne Spurkland.

Vi har gitt flere forlagsfolk en todelt oppgave: A) å løfte frem en bok fra eget forlag som ikke har fått den oppmerksomheten den fortjener, og B) å velge en bok fra et konkurrerende forlag. I dag er turen kommet til Nina Castracane Selvik, forlagsredaktør i Spartacus, som i likhet med gårsdagens framsnakker, Kari Spjeldnæs, først søker til kroppen.

EGEN FAVORITT: Anne Spurkland (foto: Gunnar Lothe)

– En av mine favoritter denne høsten er Immun. Kroppens evige kamp for å overleve. Dette er populærvitenskap på sitt beste, relevant fagkunnskap formidlet med engasjement og gode historier. Det er en stor glede å ha en så ambisiøs forfatter som Anne Spurkland i stallen.

 

– Av konkurrentenes titler vil jeg spesielt trekke fram Erika Fatlands Grensen. For et herlig grandiost prosjekt. Den gleder jeg meg til å lese når julefreden inntar mitt hjem. Er det lov til å nevne to? Marte Spurklands Klassen er et gjennomført sympatisk og viktig prosjekt! Den skulle jeg gjerne hatt på lista vår.

Se også tidligere framsnakkere:

Kari Spjeldnæs: – En bok med kloke innsikter

Halfdan W. Freihow: – En julegave til Sylvi

Mona Ek: – Så knapt, så vakkert

Jorunn Sandsmark: – Går rett til «F»-hylla