Her er «Årets bokhandel»

... ifølge Den norske Forfatterforening

Den norske Forfatterforening har kåret Norli Universitetsgata i Oslo til Årets bokhandel 2013.
Det er flere grunner til at akkurat denne bokhandlen er kåret til den beste i landet i 2013. Ifølge juryens begrunnelse har Norli Universitetsgata et bredt og allsidig utvalg og ikke minst dedikerte og kunnskapsrike medarbeidere.
Videre hevder juryen at du i denne bokhandelen finner egne avdelinger for ulike typer bøker, og at hver avdeling har dedikerte ansatte som kjenner det fagfeltet de er satt til å formidle og selge. Spesielt avdelingen for norsk og nordisk skjønnlitteratur trekkes frem.
– Poesihylla, som hos en del andre bokhandlere er både liten og bortgjemt, utgjør i Årets bokhandel mange hyllemeter og har en sentral plassering, sier leder i forfatterforeningen Sigmund Løvåsen.
Han sier også at i hyllene finner du det meste av årets utgivelser, og også bøker som i mange andre bokhandler for lengst er ute. For å få til det, kreves det dyktige ansatte. Og i nominasjonene som har kommet inn, trekkes nettopp enkelte ansatte hos Årets bokhandel fram.
Juryen hevder at den er fullt klar over at ikke alle bokhandler har kapasitet eller rom til å være det Årets bokhandel er, men den kan og bør være et forbilde og kanskje en inspirasjonskilde for andre bokhandler.