Spådde spansk exit

-Jeg tror Chile vinner gruppen og at Spania blir slått ut, sa Aslak Nore til BOK365TV før VM-start. Far Kjartan Fløgstad håpet at Spania-æraen skulle ta slutt. De ble sannspådd og bønnhørt.

Spania ble sendt ut av Fotball-VM på spektakulært vis onsdag kveld, og står så langt med null poeng og 1-7 i målforskjell. For første gang i fotballhistorien tapte en regjerende verdensmester sine to første kamper i gruppespillet.

Far og sønn Fløgstad/Nore er på vei til Brasil for å skrive bok om mesterskapet sammen. I den blir det både fotball og livet utenfor banen – og helt sikkert litt politikk også.

Les også: https://bok365.no/artikkel/skriver-vm-bok-med-guttungen/

 

Sør-amerikanske outsidere

– Jeg håper for min del at Spania-æraen er over, sier Kjartan Fløgstad i videointervjuet med BOK365TV, som ble innspilt før avreise til Brasil. – At det er slutt på at man må spille 120 minutter for å få et mål.

Han håper på Argentina, og holder Colombia som en outsider. Aslak Nore håper også på Argentina, og har Chile som outsider. – Jeg tror vi får en overraskelse i gruppe B, der Spania og Nederland er favoritter. Jeg tror Chile vinner gruppen og at Spania blir slått ut.

Nå gjenstår fremdeles Nederland som et siste hinder før Chile eventuelt er gruppevinnere og Nore får hundre prosent klaff på sin spådom, men det er uansett krystallklart at chilenerne er videre og at spanjolene er ubønnhørlig utslått fra Brasil-VM.

Se andre del av vår før VM-prat med Aslak Nore, Frode Da Costa-Lia og Kjartan Fløgstad under!

 

Første del av samtalen med fotballelskerne ser du her.