Dilani tilbake i V&B

Dilani Vamapahan (30) slutter i jobben som salgs- og markedssjef i Pilar Forlag og går tilbake til Vigmostad & Bjørke.

 – Mitt hjerte brenner for barne- og ungdomslitteraturen! Da jeg var liten var det bøkenes magiske verden som ble min redning fra en til tider kjip realitet. Derfor er det lite som gir meg mer glede enn å formidle litteratur til barn og ungdom, og å se dem lyse opp av glede og engasjement over en fortelling. Dette er selve drømmejobben, sier Dilani Vamapahan.

Vamapahan begynner i en nyopprettet stilling som salgs- og informasjonssjef barn og ungdom i V&B allerede onsdag 2. mai.

 – Vi satser tungt på de unge leserne og jeg er glad for at Dilani ønsker å være med å bygge opp Norges beste barne- og ungdomsbokliste. Hun er en av bransjens beste på dette feltet, har lang erfaring med salg og tenker strategisk. I tillegg har hun en vidunderlig energi. Vi gleder oss til å få henne tilbake, sier forlagssjef Elizabeth Sellevold.

Dilani Vamapahan gikk fra stillingen som KAM (Key account manager) i Vigmostad & Bjørke da hun begynte i Pilar i august i fjor. Hun har tidligere jobbet i Schibsted Forlag og Bazar og har også vært innom bokhandel. Hun har en bachelor i Kultur og kommunikasjon fra UIO.

 

(Foto: Vigmostad & Bjørke)