Debutantsommer hos BOK365

I sommer får du møte flere av høstens debutanter her hos oss.

Om kort tid er bokhøsten over oss. Forlagenes utgivelseslister er fulle av etablerte forfatternavn, men blant dem finnes det også nye stemmer. Akkurat nå sitter det mange debutanter rundt omkring i landet vårt og lurer på hvordan det vil være å komme ut med sin aller første bok.  Noen av dem har skrevet i mange år, og utgivelsen er realiseringen av en livslang drøm. Alle vet de hvor vanskelig det er å bli antatt, og at prosessen frem mot ferdig bok kan være både lang og utfordrende.

 

 

Noen av debutantene kommer til å bli kritikerrost. Noen vil kanskje skape debatt, og prege overskrifter i media. Noen vil kanskje bli en snakkis allerede denne høsten. Noen av dem er våre neste, store forfatterstemmer. De forfatterne som vil prege litteraturbildet og være dem vi ser på som etablerte navn i fremtiden.

I BOK365 er vi opptatt av å løfte frem nye og spennende forfatterstemmer, og derfor inviterer vi til «Debutantsommer» i år. Her presenterer vi dere for flere av høstens nye forfatterstemmer. Debutantene vil gi deg et innblikk i bøkene sine, fortelle om veien frem mot ferdig bok og om hvordan det oppleves å være debutant den siste sommeren før boken deres blir å finne i butikkhyllene. Forhåpentligvis får du tips til flere gode leseopplevelser i høst.

Vi starter spalten allerede i morgen, med en debutant som av forlaget kalles «Agnar Mykle i kvinneformat».