Caitlyn forteller «alt»

Foto: Juritzen Forlag

25. april kommer Caitlyn Jenners selvbiografi både i USA og Norge.

Bruce Jenner ble olympisk mester i tikamp i 1976. Nå er Bruce blitt til Caitlyn Jenner, antagelig den mest kjente personen i verden som har gått fra å være mann til kvinne. Boken hennes kommer samtidig i USA og Norge. Her hjemme på Juritzen Forlag.

 

 

  
Bruce Jenner var alle amerikanske gutters helt og forbilde da han tok OL-gullet i tikamp for førti år siden. Senere har han holdt på statusen som superstjerne blant annet gjennom tv-serien The Kardashians. Dette har han selv sagt om den kommende boken:

– Forestill deg at du fornekter din kjerne og sjel. Legg så dette sammen med de mest umulige forventningene folk har til deg, fordi du er personifiseringen av den amerikanske mannlige atleten.

 

 

Symbolet på manndom

Bruce tok likevel konsekvensene av sin legning og gjorde noe med det. I Mitt hemmelige liv reflekterer Jenner rundt den indre

Fornøyd: Forlagssjef Sarah Natasha Melbye

konflikten hun opplevde med å vokse opp i en tid med strengt definerte kjønnsidentiteter, samtidig som hun ble hyllet av en hel nasjon for å være det ultimate symbolet på manndom. Hun forteller også historien bak OL-triumfen, og fans av Kardashian-familien får også servert en god del avsløringer.

Biografien er skrevet av Jenner selv, i samarbeid med Buzz Bizzinger, journalisten bak Vanity Fair-intervjuet der Bruce Jenner introduserte Caitlyn for verden.

– Vi gleder oss veldig til å utgi boken i Norge. Den kommer samtidig her som i USA og resten av verden. Innholdet i boken er foreløpig strengt hemmelig, men jeg kan love en sterk, personlig og avslørende bok, sier forlagssjef Sarah Natasha Melbye i Juritzen Forlag.

 

(Foto: Juritzen Forlag)