Bonnier-dominans på bestselgerlistene

Bonnier-sjef Alexander Even Henriksen (Foto: Susanne Walström)

Bonnier forlag topper bestselgerlistene innenfor både skjønnlitteratur, fakta og barn og ungdom.

– Vi skal være det beste stedet for å forløse forfatternes ambisjoner – kunstnerisk, faglig og kommersielt. Da gleder det forleggerhjertet mitt at vi nå viser suksess med en stor bredde av utgivelser. Listetopperne dette magiske året har vært på krim, feelgood, barn, sakprosa og ikke minst den litterære kometen Thomas Korsgaard, sier Bonnier-sjef Alexander Even Henriksen.

Bonnier forlag har ligget i topp av bestselgerlistene store deler av 2023. Og denne uken har forlaget førsteplass på bestselgerlistene innenfor både skjønnlitteratur, fakta og barnelitteratur. På førstnevnte topper begge bøkene til danske Thomas Korsgaard, som tidligere i uken kalte det «mirakuløst». Alex Alexxander topper barneboksalget med sin nye tryllebok, mens Desirèe Andersens Desirèes sunne hverdagsmat ligger på faktatoppen.

– Bonnier Norsk Forlag er kun i sitt femte leveår og vi konkurrer med århundre gamle giganter. Dette er bare begynnelsen på en forlagsbygging med et langsiktig perspektiv. Men starten har jo vært veldig god, sier Henriksen.

Bestselgerlister for uke 32

Topp 10 – Norli – Krim og romaner – Uke 33 – 2023

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Norli – Fakta – Uke 33 – 2023

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Norli – Barn og ungdom – Uke 33 – 2023

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Ark – Skjønnlitteratur- Uke 33 – 2023

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Ark – Generell litteratur- Uke 33 – 2023

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Ark – Barn og unge- Uke 33 – 2023

WordPress Tables Plugin