Juritzen med Sandberg-bok i høst

Allerede i månedsskftet oktober-november gir Juritzen forlag ut boken tidligere fiskeriminister Per Sandberg og hans kjæreste Bahareh Letnes i går annonserte at de ville skrive.

Det bekrefter forlegger Arve Juritzen overfor BOK365.

– De to har en historie som har vært vanskelig å få frem i det hysteriet som har vært de siste dagene, sier Juritzen. – Pressen har vært mer opptatt av å følge etter hverandre og mistet dybden i denne historien. De har gått glipp av hva det egentlig handler om.

– Så nå skal dere gi det til folket?

Vil grave dypere: Forlegger Arve Juritzen. Foto: BOK365

– Jeg har vært journalist hele livet og er det fortsatt. Dette er ikke noen kritikk av media, men i dette tilfellet har de altså løpt etter hverandre og gått glipp av hva det handler om. Og det er mer enn den telefonen han hadde med seg til Iran. Som journalist er jeg overrasket over at mediene ikke har gravd dypere, men som forlegger er jeg jo glad for det. Da gjenstår den gode historien til oss. sier Juritzen til BOK365.

Toboksavtale

– Hva har de to å fortelle?

– De kommer til å fortelle hva som egentlig skjedde i Iran. Hvordan de to møttes. Hvordan kjærligheten oppsto. Og ikke minst vil de fortelle hvem Bahareh Letnes egentlig er. Vi blir med inn også i de lukkede rommene, sier forleggeren.

Vil fortelle alt: Per Sandberg

– Har det vært kamp med andre forlag om å få avtalen om boken?

– Ikke som jeg kjenner til. Vi har gitt ut en bok med Per før, så vi har en historie sammen. Mot min vilje, som kom i 2013, gjorde det svært bra, og solgte rundt 25 000 eksemplarer. Nå har vi laget en ny avtale om to bøker. Først denne i høst og så en ny neste høst med mer fokus på politikk.

– Hvorfor vil folk lese denne boken?

– Salgstallene fra den første boken han ga ut viser at Per er en fyr folk er interessert i. Nå gleder vi oss til å gi ut også denne boken, som garantert vil sette denne saken i et annet lys, sier Arve Juritzen.

 

(Foto Sandberg: Juritzen Forlag)