Bok om Palestina topper listene

Boken til Odd Karstein Tveit topper listene. Foto: Agnete Brun

Boken om Palestina holder seg stødig på flere lister, og topper denne uken én av dem.

Palestina. Israles ran, vårt svik (Kagge) av Odd Karsten Tveit topper Fakta-listen til Norli, men ligger også denne uken høyt oppe på Generell litteratur-lista til Ark. Den tar for seg «den store historien om årene fra 1948, da Israel kom på kartet, frem til i dag,» skriver forlaget.

Nytt for uken er at Nattskolen (Oktober) av Karl Ove Knausgård har inntatt plass på flere lister, og troner Krim og romaner-listene til Norli.

Boken som toppet listene i uke 43, Kanseller meg hvis du kan (Aschehoug) av Danby Choi, er denne uken ute av listene. Oliver Lovrenski sin omtalte bok Da vi var yngre (Aschehoug), har også falt noe, men holder seg fremdeles høyt oppe på flere av listene.

Barn- og ungdomsboken Bukkene Bruse og julenissen (Cappelen Damm) av Bjørn F. Rørvik har denne uken besteget begge sine lister fra forrige uke. 22 mil igjen (Strand) av Frode Øverli har klatret ytterligere, og topper skjønnlitteratur-listen til Ark. Strikkeboka Siris aller enkleste oppskrifter (Kagge) av Siri Nilsen har denne uken kommet opp på to lister, og troner Generell litteratur-lista til Ark.

Bestselgerlister for uke 44

Topp 10 – Ark – Skjønnlitteratur – Uke 44 – 2023

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Ark – Generell litteratur – Uke 44 – 2023

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Ark – Barn og ungdom- Uke 44 – 2023

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Norli – Krim og romaner – Uke 44 – 2023

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Norli – Fakta – Uke 44 – 2023

WordPress Tables Plugin

 

Topp 10 – Norli – Barn og ungdom- Uke 44 – 2023

WordPress Tables Plugin