Atle fikk Kongens fortjenstmedalje

Atle Thenderup Jensen mottok torsdag Kongens fortjenestmedalje for 30 år i bokens tjeneste.

–  Dette var en skikkelig «utamæsjælopplevelse» som Ravi ville sagt, uttalte jubilanten selv.

Det skulle være en vanlig dag på jobb for Atle. Men da han kom ut av personalrommet på Tanum Karl Johan ble han møtt av applaus fra venner, familie og kolleger. Storskjermen midt i butikken lyste opp med teksten «Gratulerer Atle – 30 år i Tanum». Og som om det ikke var nok, like etter mottok han også Kongens fortjenstmedalje.

–  Jeg har tenkt at datoen måtte begynne å nærme seg, men at folk sikkert hadde glemt den. Hjertelig tusen takk til Kongen og kollegene mine, sa en rørt hedersgjest til de frammøtte på Tanum Karl Johan.


KONGELIG HYLLEST: Atle Thenderup Jensen mottok torsdag formiddag Kongens fortjenstmedalje.

 

–  Dette var en utrolig hyggelig overraskelse for en som egentlig ikke liker overraskelser. Det var utrolig rørende og jeg ble helt satt ut, sa Atle Thenderup Jensen senere til BOK365.

Den perfekte kollega

Atle Thenderup Jensen startet på Tanum Karl Johan den 21. september 1987 – da i den blå avdelingen i 2 etasje. Han har hatt flere stillinger løpet av de siste tredve årene, og han har vært med på både oppturer og nedturer. Av sine arbeidskamerater blir han beskrevet som en utpreget optimist: – Han er den perfekte kollega. Han er fantastisk med både kunder og staben, i tillegg han er morsom og kunnskapsrik, sa Arild Rekdal – som i mange av talene ble beskrevet som i et tospann med Atle.

At han er godt likt var ikke bare tydelig av det store oppmøtet, men også ved at Tanum-ansatte hadde gått sammen om en gave til jubilanten: – En Danmarkstur med kona, og det med avreise allerede 40 minutter senere.

Så ble alle regler i personalhåndboken brutt – Atle og kona fikk nemlig bobler med alkohol på bakrommet, før de klokken 13 ble jaget ut av døra for å rekke flytoget.

 

 

Foto: BOK365