Viva Vivo Malvik!

Mange gledet seg over å få en ny nærbokhandel i Hommelvik og det var kø utenfor butikken da snoren skulle klippes.

Før helgen åpnet Vivo bokhandels butikk nummer 21 i Malvik. Butikksjefen lover Trøndelags beste kundeservice.

På åpningsdagen sto kundene i kø utenfor butikken da snoren skulle klippes. Mange gledet seg over å få en bokhandel i nærmiljøet og åpningstilbudene ble revet vekk.

 

Etterspurt i nærmiljøet

Hvorfor åpner dere en Vivo bokhandel på Malvik?

–En bokhandel på senteret har vært etterspurt. Dette er et typisk «nærsenter» for befolkningen i Hommelvik kommune, forteller kjedesjef Kjell Tore Bondevik.

Før Vivo-åpningen måtte befolkningen i Hommelvik enten til Trondheim eller Stjørdal for å handle bøker.

–Malvik senter er godt etablert med mange store kjente kjeder på plass. Kundene kan forvente en fullassortert bokhandel, med et stort utvalg av leketøy. Samtidig vil butikken fremstå som en Vivo bokhandel med både kristen litteratur og gaveartikler, forteller Bondevik til.

 

 vivomalvik2

 

 

Hører hjemme her

Den nye butikksjefen Linn-Therese Adolfsen har helt siden hun sluttet i Notabene hatt et savn etter bokhandelen, og gleder seg veldig over å få være med på oppstarten av ny butikk.

–Det er her jeg hører hjemme. Jeg var i utgangspunktet ikke ute etter en ny jobb, men da butikksjefstillingen i Vivo Malvik ble utlyst måtte jeg bare søke. Dette var min gylne mulighet til å komme tilbake til en bokhandel, samtidig som jeg så muligheten til å gi meg selv en god utfordring, sier hun.

 

vivomalvik8

Butikksjef Linn-Therese Adolfsen lover Trøndelags beste kundeservice.

 

 

Det fineste du kan gi

Hva slags bøker liker du selv?

–Jeg er mest glad i dokumentarer. Ellers er min store lidenskap barnebøker. Det fineste du kan gi et barn i gave er bøker. Lesing for barn legger et godt grunnlag for språkutvikling.

Adolfsen har selv en sønn på tre og et halvt.

–Vi leser mange gode klassikere slik som Geitekillingen som kunne telle til ti, Den lille larven aldrimett og fortellinger fra Asbjørnsen og Moe. Men også mer moderne bøker, slik som de artige bøkene om Bukkene Bruse på badeland og bøkene om Tambar.

 

 vivomalvik4

Kake må man ha ved åpning av ny butikk. Det satt mange av kundene pris på.

 

 

Smil og kundeservice

Bokhandelkjeden Bok & Media endret i sommer navn til Vivo bokhandel. Vivo er latin og betyr «jeg lever». I høst ble Vivo Trondheim flyttet til fine lokaler i Dronningens gate, og ble den første butikken i kjeden med det nye butikkonseptet. Nå følger Malvik etter.

–Det nye butikkonseptet vårt er moderne og viser at vi satser på familier og boklesere, samtidig som de kristne kjernekundene fortsatt er veldig viktige for oss, forteller administrerende direktør Pål André Lauritzen.

På spørsmål om hvorfor kundene skal bruke Vivo Malvik er ikke butikksjef Adolfsen i tvil:

–Vi kan garantere alle kundene et smil og Trøndelags beste kundeservice.

 

vivomalvik5