Nistad Lien til Lille Måne

Nytt kapittel i Trude Nistad Liens mangfoldige bokliv: Nå blir hun ny markedskonsulent hos forlaget Lille Måne.

– Fantastisk at vi får med en så flink medarbeider som kjenner bransjen fra begge sider, sier forlagssjef Jan Mesicek. – Jeg husker da jeg jobbet med bokhandlerbesøk for noen år siden, så gledet jeg meg alltid spesielt til å dra til Bergen for der var det alltid så mange hyggelige og dyktige bokhandlere å møte – Trude inkludert!

 

Et langt liv med bøker

I forkant av julen 2015 startet Trude Nistad Lien forlaget Kakapo, etter at hun sluttet som daglig leder i forlaget Comino. Samtidig med Kakapo-prosjektet har hun jobbet i Norli Oasen i Bergen på si.

Og Norli Oasen kjenner hun godt. I ti år var hun daglig leder der før hun hoppet over i forlagsbransjen. Trude Nistad Lien har vært i bokbransjen siden hun var liten:

– Min far drev Bokhallen og E. Bergs bokhandel her i byen og jeg jobbet som ekstrahjelp der. Senere jobbet jeg for legendariske Karen Melvær i hennes butikk, deretter tre år hos Beyer og så var det ti år i Norli Oasen. Etter det hoppet Trude Nistad Lien over i forlagsbransjen. Først hos Juritzen der hun hadde ansvaret for salg på Vestlandet og etter hvert også forfatterturneer.  Så var det over i Aune forlag, som hovedsakelig fokuserer på postkort og lignende. Og så ble det Comino og Kakapo.

Fra september til juli har hun også vært engasjert som Key Account Manager hos Juritzen.

 

Hvoslef ny redaktør

Forlaget Lille Måne har også engasjert forfatteren Karin Hvoslef som ny redaktør.

KAN MAT: Karin Hvoslef

– Karin kan utrolig mye om mat, og kjenner forlaget bedre enn de fleste. Vi har hatt gleden av å jobbe sammen sporadisk over flere år. Det styrker forlaget at vi får henne ombord nå med hovedansvaret for forlagets største satsing på lang tid, Et nytt liv med bønner – en matvare med magiske egenskaper, skrevet av Lars-Erik Litsfeldt og Patrik Olsson, forteller Jan Mesicek.