Tom Hanks klar for «Inferno»

Tom Hanks og Dan Brown finner hverandre – igjen.

Tom Hanks forbereder seg til et nytt Robert Langdon-eventyr. Det er fjoråres mest solgte, oversatte bok Inferno som nå skal festes på kinolerretet.

Innspillingen starter i april 2015 og premieren er satt til 18. desember samme år.  Også denne gang sitter Oscar-vinnende Ron Howard i regissørstolen, og David Koepp skriver manuset.

 

Koder og symboler

Den spenningsfylte thrilleren, satt i vakre Firenze, er som skapt for det store lerret. Ikonologen Langdon trekkes til Dantes hjemby og til en farlig verden som sentreres rundt et av historiens mest fascinerende, mørke og mystiske litterære mesterverk, Dantes Inferno. Her møter Langdon livsfarlige motstandere og brutale konspirasjoner mens han slåss med koder og symboler som fører ham dypt inn i klassisk kunst, hemmelige korridorer og avansert vitenskap.

 

Aktiv Hanks

Som i filmatiseringen av tidligere Dan Brown-bøker blir det også denne gang Tom Hanks i rollen som Robert Langdon.

Tom Hanks ligger slett ikke på latsiden: I løpet av 2013 kunne vi se 58-åringen i tittelrollen i filmen Captain Phillips, som Robert Langdon i Det tapte symbol og som Walt Disney i Saving Mr. Banks. I tillegg kunne du høre ham som Woodys stemme i Toy Story 4.