Til Kina med Moi

Endre Lund Eriksens bøker om Moi er solgt til Kina.

Endre Lund Eriksens bøker om Moi, fra Dunderly-universet, skal oversettes til kinesisk. Fra før er forfatterens barnebok Monstrene i Dunderly, samt tre bildebøker solgt til Kina.

 

Nå er det altså historiene om lille Moi som skal glede kinesiske barn. Det er det kinesiske forlaget Tsinghua University Press Limited i Beijing som har kjøpt rettighetene fra undervisningsforlaget GAN Aschehoug.

 

endre_lund_eriksen
Til Kina: Endre Lund Eriksen
endre_skandfer
Til Kina: Endre Skandfer

Monstrene i Dunderly

Endre Lund Eriksen har skrevet bøkene om Dunderly-universet sammen med illustratør Endre Skandfer. De har begge vært flere ganger i Kina og tegnet og fortalt om monstrene i Dunderly. Nå setter de kursen østover igjen.

– På turene våre til Kina har vi truffet mange barn som er blitt veldig glade i Bulder og Moi og de andre monstrene i Dunderly. Det er rørende at barn på andre siden av kloden er blitt gode venner med monstrene, og kjempestas at forlaget nå har bestemt seg også for å utgi Moi-bøkene, sier Endre Lund Eriksen.

 

 

 Fem bøker til Kina

Følgende bøker om Moi er planlagt utgitt i Kina i løpet av 2017:

Moi om våren
Moi blir borte bø
Moi om morgenen
Moi om kvelden
Moi og uhyret

 

dunder

 

Endre Lund Eriksen (f. 1977)

Skriver bøker for barn og ungdom. Han er kanskje mest kjent for bøkene om Pitbull-Terje. Han har mottatt en rekke priser for sine bøker, blant annet ARKs barnebokpris, Uprisen, Kulturdepartementets barnebokpris og Nordland fylkeskommunes kulturpris.

Endre Skandfer (f. 1976)

Illustratør, animatør og filmregissør. Han har tidligere vært med å lage populære filmer og TV-serier som Kaptein Sabeltann, Elias og jakten på havets gull, Pitbull-Terje og Kutoppen. Han står også bak albumtegneserien Krüger & Krogh.