Strawberry styrker staben

Håkon Sagen (Foto: Jarli & Jordan)

Strawberry Publishing styrker staben med tallknuseren Håkon Sagen. Han skal ha særlig fokus på analyse av digitale inntektsstrømmer.

Håkon Sagen er utdannet innen økonomi og administrasjon med regnskap som spesialisering fra Handelshøyskolen BI. Han er 25 år gammel, født og oppvokst i Moelv.

– Uansett hvor mye bransjen måtte bremse, så kommer endringene nå. Det gjelder selvfølgelig strømming og netthandel hvor vi ligger et stykke bak Sverige, men også en nær framtid hvor internasjonale aktører vil etablere seg her, sier Håkon Sagen.

Sagen blir et viktig ledd i den digitale satsningen til forlaget, der han skal ha særlig fokus på analyse av digitale inntektsstrømmer. Sagen er allerede godt i gang med arbeidet.

– Det er en fascinerende bransje, sterkt forankret i magefølelse og tradisjoner, derfor tror jeg det kan være positivt at jeg kommer med friske øyne. Det er ikke alltid slik at man skal fortsette å gjøre noe på den samme måten, kun fordi det er slik det alltid har vært gjort, sier Sagen som vil jobbe tett med CFO Ole Bjørn Venås.

Forlegger i Strawberry Publishing Jonas Forsang er glad for å ha fått Sagen med på laget.

– Håkon er en tallknuser med gode analytiske evner og blir et viktig ledd i den digitale satsningen vår fremover. Koronakrisen har forsterket alle trender i bransjen og dyttet den digitale utviklingen minst ett år framover, derfor har vi er stort behov for å kunne analysere data raskere, slik at vi tar de riktige valgene raskere.