Carina Hultin Dahlmann

Juice til folket.

Carina Hultin Dahlmann har nettopp gitt ut sin fjerde bok om juicing for en sunnere hverdag. Nå skal hun lære deg å gå ned tre kilo på syv dager.

 

Forfatter: Carina Hultin Dahlmann 33 år.

 

Aktuell med: Juice detox 3 kilo på 7 dager (Schibsted).

Denne boken viser hvordan du ved å gjennomføre en juicebasert detox kan rense kroppen og få en kickstart på en sunnere hverdag. Usunne og ugunstige mat- og livsstilvaner brytes og nye, sunne vaner implementeres.

 

Hvorfor skrev du akkurat denne boken?

Dette er den fjerde boken jeg gir ut i samarbeid med Schibsted Forlag, og nå var tiden kommet for å sette juicingen i system. De siste årene har jeg jobbet med å spe budskapet om juicing for en sunnere og friskere hverdag og mange ønsker å lære hvordan man kan oppnå enda bedre resultater ved å ta juicingen til neste nivå. Juice detox-boken inneholder en konkret plan for å oppnå en nyere og sunnere versjon av deg selv på bare 7 dager ved å drikke og spise kun frukt og grønt.

 

carina og oprah
Carina møtte Oprah Winfrey i høst.

Tre favoritter:

Oprah Winfrey: What I know for Sure – Oprah har vært min største inspirasjonskilde siden jeg var 15 år gammel og i høst hadde jeg anledningen til å treffe henne i USA!

Jack Canfield: The success principals. Suksess kan læres! Som gründer er det utrolig viktig å finne motivasjon og lærdom fra andre som har lykkes og Jack Canfield anses som verdens beste internasjonale coach og er også en bestselgende forfatter.

Fedon Lindberg: Naturlig slank. Denne boken var revolusjonerende når den kom på markedet i Norge. Å angripe nordmennenes brød- og potetvaner var hårreisende!

 

Sist leste bok:

Jeg skriver faktabøker om helse, livsstil og ernæring og dette feltet er i stadig utvikling så min lesetid går (dessverre) mest til å lese fagbøker for og stadig videreutdanne meg selv og tilegne meg ny og oppdatert kunnskap slik at jeg kan skrive flere og bedre bøker! Så siste bok var Dr. Jensen Juicing Therapy.

  

Juicy%20detox%20hoHvordan jobber du?

Jeg utvikler først et konsept for bøkene mine og gjerne en arbeidstittel som hjelper meg å holde fokus på temaet og målgruppen. Mye av boken blir til i researchfasen, hvor disposisjon utvikles. Det jobbes så videre med temaer for innhold, samt ideer til  bilder, bokens «følelse», bildestil, lay out osv. Jeg reiser gjerne bort for å skrive samt finne inspirasjon så fort jeg kan!

 

Hvilken litterær skikkelse ville du helst hatt stevnemøte med?

Jeg er mest opptatt av å treffe levende, ekte inspirasjonskilder og gode forbilder. Mennesker som har lykkes i det virkelige liv og som jeg kan lære en ting eller to av …

 

Hvem blir neste norske nobelprisvinner i litteratur?

Dette føler jeg meg ikke kompetent til å svare på en gang!

 

Facebook og sosiale medier – fest eller kolera? 

Både og, men en absolutt nødvendighet for både en forfatter og gründer som jeg er. Det å bruke Facebook og andre sosiale media på riktig måte er det som avgjør om jeg selger bra eller ikke mtp mine bøker, produkter og tjenester. Problemet er å sette grenser for seg selv og ikke være tilgjengelig 24/7! Det er noe man må lære seg.

 

Et jordbærsted utenom det vanlige på nettet: Det er vel ikke helt lov å si sin egen http://www.juicydrops.no/?

 

På bar med Knausgård eller middag med Dag Solstad? 

Knausgård, da vi begge er oppvokst på Sørlandet og har gått på samme skole. En fin «ice breaker».

 

(Foto: Schibsted forlag og fra Carina Hultin Dahlmanns facebookprofil)