Ros til Stordalen

Gunhild A. Stordalens bok "Det store bildet", der hun forteller sin historie til Jonas Forsang kommer ut på Pilar Forlag i dag, og flere medier har allerede anmeldt boken. Den får stort sett fin omtale.

I boken fokuserer Stordalen ikke bare på den sjeldne sykdommen hun er rammet av, systemisk sklerodermi, og som i verste fall er dødelig, men også på miljøkampen vi alle er involvert i.

Firer 

VG kaster en firer på terningen, og anmelder Sindre Hovdenakk skriver at det er en sympatisk skrevet bok. «Utviklingen av Gunhild A. Stordalens sykdom er det dramatiske drivhjulet. Parallelt legger hun inn de nærmest obligatoriske tilbakeblikkene til en lykkelig og sorgløs barndom, og med jevne mellomrom blir vi i tillegg presentert for oppdateringer når det gjelder temaer som feilernæring og overvekt, antibiotikaresistens, verdien av et økologisk kosthold og så videre.»

Femmer

«Gunhild Stordalens bok er gripende og viktig, om hennes kamp for livet og den miljøkampen vi alle står i», skriver Dagbladets Marius Wulfsberg og gir boken en femmer på terningen.

«I boka «Det store bildet» forteller hun hele historien om sitt miljøengasjement og kampen mot den aggressive sykdommen, systemisk sklerose. Med sikre grep er den ført i pennen av Jonas Forsang, som også skrev ektemannens selvbiografi for noen år siden. Allerede fra første avsnitt går det frem at Stordalen har en viktig historie å fortelle.»

Skriver altså Dagbladet.

(Hovedbilde: Utsnitt av omslaget til boken Det store bildet av Gunhild A. Stordalen, Pilar Forlag)