Rett inn på førsteplass

Malin Falch (Foto: Egmont)

Malin Falchs tredje bok i Nordlys-serien går rett inn på førsteplass på Boklista.

– Malin Falch er et utrolig arbeidsjern. Hun har i tillegg en visjon med serien sin som er ekstremt forfriskende. Med Nordlys rulles det sakte, men sikkert ut et episk univers som leserne blir kjent med gjennom hovedpersonenes opplevelser i denne verdenen. Jeg er stolt og glad for at Egmont har fått være med på denne reisen fra dag en, sier redaktør i Egmont Kids, Tonje Tornes.

Malin Falchs Nordlys-serie har tilbragt mye tid på bestselgerlistene siden første boken utkom i 2018. Hittil er serien trykket i hele 100 000 eksemplarer, og den første boken vant hele tre priser året den utkom, Arks barnebokpris, Pondus-prisen og Barnas bokpris.

Denne uken ble det kjent at bokserien også er solgt til Danmark, og nå rykker tredje bok i serien, Kråkesøstrene (Egmont), rett inn på førsteplass på Boklista for skjønnlitteratur.

– Med Danmark ombord så er hele Skandinavia med på reisen til Nordlys, det er veldig inspirerende, sier serieskaper Malin Falch, som også kan røpe at hun allerede er i gang med jobbingen på Nordlys bok 4.

Listen er sammenstilt av Bokhandlerforeningen. NB: På mobil leses listene best i breddeformat/landscape.

Boklista for skjønnlitteratur – Uke 11 – 2020

WordPress Tables Plugin

 

Boklista for generell litteratur – Uke 11 – 2020

WordPress Tables Plugin

 

Boklista for pocket – Uke 11 – 2020

WordPress Tables Plugin

 

E-boklista- Uke 11 – 2020

WordPress Tables Plugin