Nytt «sjokk-opplag»

Helena Brodtkorbs ferske bok Mammasjokket har fått svært god respons fra leserne etter utgivelsen i forrige uke. Allerede nå trykker Kagge Forlag et nytt opplag på 3000 eksemplarer.

Dermed er boken oppe i 6000 eksemplarer totalt. Mammasjokket debuterer fredag på bestselgerlisten for generell litteratur, der den ligger på 10. plass.

 

– Fine tilbakemeldinger

– Det er utrolig gøy at folk liker boka så godt! Jeg er helt overveldet over hvor mange fine tilbakemeldinger som har kommet, og hvor stor interessen er, sier Brodtkorb.

– Spesielt hyggelig er det at en mammabok av dette kaliberet gjør det så bra. Leserne omfavner både Helenas historie og ikke minst den morsomme, galgenhumoristiske måten hun skriver på, sier Kagges forlagssjef Anne Gaathaug.

 

Fødselsdepresjon

Helena Brodtkorb forteller i Mammasjokket om sin egen turbulente start på livet som småbarnsforelder. Hun har i boken og i intervjuer vært åpen om sin fødselsdepresjon, og fortalt om fortvilelsen etter månedsvis med kolikkbarn og søvnløshet. Brodtkorb har den siste uken fått en rekke mailer, brev og sms fra lesere og mødre som har takket henne for åpenheten.

 

Mammasjokket

 

– Tør senke skuldrene

– Det er mange blogger, instagrambilder og reportasjer om ukomplisert babylykke og vellykket mammaliv. Det er langt færre som tør å snakke om de vanskelige og mørke sidene ved mammalivet, til tross for at veldig mange av oss opplever dem. Mammasjokket er en bok som kan bidra til at flere nybakte, nervøse småbarnsmødre kanskje tør å senke skuldrene litt mer og kjenner seg mindre alene, sier Anne Gaathaug.